Saradnja sa osiguravajućim kućama

Obaveštavamo naše buduće klijente da uz pomoć Wiener Stadtische zdravstvenog osiguranja mogu da koriste pogodnosti naše ambulante.

Korisnici Dunav osiguranja svoje rehabilitacione potrebe mogu dobiti u našoj ambulanti.

Zdravstveni osiguranici Generali osiguranja mogu svoje prepisane terapije da iskoriste u našoj ambulanti.
Triglav osiguranje i ambulanta za rehabilitaciju Fizio Dijars su sklopili saradnju o pružanju usluga zdravstvenim osiguranicima.
Sava osiguranje svoje poslovanje širi i na uslugu zdravstvenog osiguranja za svoje korisnike. Od danas svi Sava osiguranici su dobrodošli u našu ambulantu.
Naša ambulanta u saradnji sa Uniqa osiguranje su obezbedili osiguranicima još jedno mesto gde mogu da sprovedu svoje rehabilitacione terapije.

Individualno zdravstveno osiguranje, pod sloganom „Zdravo da ste“, osiguravajuće kuće DDOR, je obezbeđeno svim osiguranicima u našoj ambulanti.

Milenijum osiguranje i naša ambulanta su sklopili ugovor koji omogućava osiguranicima da koriste rehabilitacione usluge u našoj ambulanti.

Globos osiguranje je još jedna osiguravajuća kuća u kojem se zdravstvenom sistemu nalazi naša  ambulanta. Usluge fizikalne terapije i rehabilitacije su sada dostupne osiguranicima Globos osiguranja. Dobrodošli.

Fokusirani shockwave aparat u Fizio DIJARS-u!

Sredinom avgusta u našoj ambulanti je počela sa radom terapija fokusiranim usmerenim talasom - FSW., koja je svoju primenu osim u  ortopediji našla i u rešavanju vaskularne erektilne disfunkcije.

Nedeljama pre samog početka rada, bili smo u Hanoveru i zajedno sa dr Frank Batje-om podelili iskustva o novoj terapiji koja će biti dostupna kod nas u ambulanti.

Fokus šokvejv terapija kod problema ED je potpuno bezbolan, neinvazivan i nehirurški tretman koji pomaže da se poboljša protok krvi u penisu. Svoj pun potencijal ima nakon 6 odrađenih terapija, gde kroz novu mrežu krvnih sudova imate ukupnu bolju snagu i kvalitet erekcije.

Nešto više o ovom problemu i ostalim dijagnozama kod kojih se primenjuje FSW terapija možete pogledati na našoj stranici koja se bavi isključivo urološkim problemima ED - DIJARS

Univerzal ortopedija

Ambulanta Fizio Dijars je uspešnu saradnju ostvarila sa protetičarskom radionicom – “Univerzal ortopedija”, na čelu sa Milanom Kovačevićem i Andrejom Čakićem. Obostrano izgrađeno poverenje između nas čini uspeh koji merimo do sada u preko 75 uspešno izrađenih uložaka sa izuzetno zadovoljnim korisnicima. Dođite do nas, uzećemo vam otiske i obezbedićemo vam najbolji mogući oslonac koji možete da priuštite svom telu.

Div Basket

Od aprila 2020 mladi košarkaši Div Basketa imaju priliku da svoje fizičke performanse, moguće povrede i potrebe za terapijom dobiju u našoj ambulanti. Veliko zadovoljstvo što imamo priliku da budemo deo kluba koji je poznat po kvalitetnom radu i sjajnim rezultatima.

ProZone Beograd

Saradnja sa Prozone centra za individualni i grupni rad sportista i rekreativaca.
Kod njih možete održavati i razvijati funkcionalne sposobnosti, fudbalsku elementarnu tehniku zajedno sa obukom i korekcijom, kao i tehnike masaža i istezanja.

Mega Kids

Od septembra, u predškolskoj ustanovi Mega Kids započet je program korektivne gimnastike.
Pod nadzorom našeg fizioteraputa, dva puta nedeljno se sprovode kineziterapijske vežbice u cilju prevencije posturalnih deformiteta.